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Effect of Compound K on the Accumulation of Lipids in 3T3-L1 Cells and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유산균 발효 흑무의 항산화 및 지방구 형성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .07
Inhibitory Effects of Fermented Black Radish (Raphanus sativus L. var niger) on Antioxidant and Lipid Accumulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Pinus densiflora Sieb. et Zucc. Inhibits Hepatic Lipid Accumulation through Regulation of Cholesterol Metabolism in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Two-Spotted Cricket (Gryllus bimaculatus) Hydrolysates Ameliorates ER Stress-Induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Weissella hellenica and Weissella cibaria Isolated from Kimchi ameliorate Hepatic Inflammatory Response and Lipid Accumulation in a Co-culture Model of HT-29 and HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effect of Fermented Ginseng Sprout Extracts on Oxidation and Inflammation in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Activity of Intracellular Lipid Accumulation by Cudrania tricuspidata Fruit Vinegar in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
튀니지 식물 11종 추출물의 HepG2 세포에서 산화적 스트레스 및 지질 축적 억제 효과
Food Science and Preservation
2021 .06
Effect of Reducose® with an enriched content of 1-deoxynojirimycin and L-leucine on palmitic acid-induced lipid accumulation in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
렌즈콩(Lens culinaris) 추출물이 HepG2 인간 간암 세포에서 Proteasome 활성과 Nuclear Factor κB 활성화에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Inhibitory Effects of Lactobacillus plantarum Q180 on Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양학회지
2019 .01
Spray Drying of Black Radish Concentrate with Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Volatile Compounds in Fermented Radish Sauces according to the Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
S-petasin from Petasites japonicus Reduces Lipid Accumulation in Oleic Acid-induced HepG2 Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Fermented Platycodon grandiflorum extract inhibits lipid accumulation in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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