지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Evaluation of Postharvest Treatment Effects on Fruit Quality Attributes and Fruit Decay in Fruit of ‘Masui Dauphine’ Fig (Ficus carica) during Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
SO<sub>2</sub> 발생패드처리가 곶감의 저장 중 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2016 .01
SO<sub>2</sub> 살균패드처리에 의한 감말랭이의 저장 중 품질 변화
한국산림과학회지
2016 .01
Characterization of Blue Light Resistance of Fruit-decaying Fungi Isolated from Peach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
이산화탄소(CO₂) 처리가 블루베리의 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of a Preharvest Peracetic Acid Treatment on the Natural Decay of Strawberries during Room-temperature Storage
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
수확 후 CO₂ 처리 시기 및 농도에 따른 ‘설향’ 딸기 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .02
전정비율이 블루베리 과실 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Estimation of Strength Loss and Decay Severity of Juniperus procera by Juniper Pocket Rots Fungus, P. demidoffii in Ethiopian Forests
Journal of forest and environmental science
2020 .01
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Analysis of fruit growth and post-harvest characteristics of hydroponically grown ‘K3’ melons (Cucumis melo L.) harvested at different days after fruit setting and stored at low temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
0