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서언
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벌개미취(Aster koraiensis Nakai ) 종자의 형태적 특성 및 발아조건
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
Phenolics Composition of Aster koraiensis with Different Extraction Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Anti-neuroinflammatory Effect of the Ethanolic Extract of Aster koraiensis Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Determination of Antioxidative α-Glucosidase Inhibitory Activity for Citrus grandis Osbeck Leaves According to Different Methanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2022 .08
Cell Protective and Memory-dysfunction Ameliorative Effects of Aster koraiensis Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Polyphenol Composition, Antioxidant, Anticorrosion, Electrochemical and Spectroscopic Investigations in Aster koraiensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Antioxidant Properties and Total Phenolic and Flavonoid Contents of Ethanol Extracts from 5 Aster Species
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
플라즈마 처리된 Phloridzin으로부터 α-Glucosidase 저해물질의 분리
한국식품영양과학회지
2018 .01
당뇨 처방에 근거한 생약재의 α-Glucosidase 활성 저해 효과 및 이를 활용한 미백 소재 평가법
한국식품영양과학회지
2015 .07
삼백초(Saururus chinensis Baill) 용매분획물의 항산화활성 및 α-Glucosidase 저해활성
한국식품영양학회지
2021 .01
울릉 섬바디 추출물의 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2019 .04
In Vitro α-glucosidase Inhibitory Activites and Antioxidant of extracts from Sorghum bicolor L. Moench
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α- Glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
낙지다리(Penthorum chinense Pursh) 종자 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2021 .06
Phenolic Antioxidant and α-Glucosidase Inhibitory Activities of Superhongmi (Oryza sativa L.) Inhabited in Korean Peninsula, Relevant to Type 2 Diabetes Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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