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Antioxidant Activity and Anti-Inflammatory Activity of Ethanol Extract And Fractions of Rosa multiflora Flower in LPSStimulated RAW 264.7 Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
찔레꽃(Rosa multiflora) 추출물의 주름개선 및 열노화 저해 활성
Food Science and Preservation
2021 .10
화장품 소재로서의 꽃 10 종 에탄올추출물 생리활성 특성연구
한국약용작물학회지
2020 .08
Antioxidant Effect of Water Extract of Elaeagnus multiflora Thunb Matured Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant activities of ethanol and water extracts associated from Rosa rugosa
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Antioxidant activity and immune-enhancing effect of aqueous leaf extract of Elaeagnus multiflora Thunb.
Food Science and Preservation
2020 .07
Understanding of Functional Cosmetics and Case Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 화장품 소재 특성
한국식품영양과학회지
2018 .03
찔레뿌리 초임계 추출물의 항균, 항산화 및 항염증 활성
Food Science and Preservation
2018 .04
Anti-aging activities of Ethanolic Extract of Elaeagnus multiflora Thunb Matured Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
찔레꽃 및 찔레꽃 복합물 추출물이 고지방·고콜레스테롤 식이 흰쥐의 지질 함량 개선에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .06
포트의 형태에 따른 찔레 대목의 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Biological Activities of Cosmetic Material from Ten Kinds of Flower Ethanol Extracts as Resource Plants of Namwon and Mt. Jiri
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
국내 야생식용식물 7종 에탄올 추출물의 항산화 활성 비교
한국식품과학회지
2021 .10
식물세포배양기술을 이용한 순무 캘러스 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
찔레꽃 추출물의 RAW 264.7 세포에 대한 항염증 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2022 .04
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Antioxidative Activity of Various Levels of Ethanol Extracted Tomato Powder and Application to Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
COSMOS-standard AISBL과 우리나라 유기농 화장품 기준에 관한 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
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