지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
F3570 Extracts Regulate RANKL-Induced Osteoclast Differentiation via Inhibiting Reactive Oxygen Species Generation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
RANKL에 의해 유도되는 파골세포 분화에 대한 시금치 추출물의 영향
한국식품영양과학회지
2015 .04
Aronia Melanocarpa Extracts Attenuate RANKL-Induced Osteoclast Differentiation through Inhibiting Reactive Oxygen Species Generation and Inactivation of MAP Kinase Signaling Pathway
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
In planta production of human-derived RANKL
Plant Biotechnology Reports
2024 .08
Lacticaseibacillus reuteri 유산균의 파골세포 분화 억제 활성 평가
한국식품영양과학회지
2025 .02
The Effects of CK berry’s Extract in Reducing RANKL-Induced Osteoclastic Differentiation by Inhibiting c-FOS/NFATc1 Signaling and ROS Generation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Inhibitory Effects of Protaetia brevitarsis seulensis Larvae Ethanol Extract on RANKL-Stimulated Osteoclastogenesis in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Wheat ( Triticum aestivum L.) seedlings extract alleviate RANKL-mediated differentiation, fusion and function of osteoclast cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Caffeic Acid Phenethyl Ester Inhibits RANKL-induced Osteoclast Differentiation through Controlling Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isoharringtonine Attenuates RANKL- and LPS-Induced Osteoclast Differentiation via Downregulation of NF-κB Signaling Pathway with Anti-Inflammatory Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HPLC 분석법을 활용한 파프리카 추출 색소의 매운맛 측정법 개선 연구
한국식품영양과학회지
2023 .03
캡사이신 첨가가 단맛, 신맛, 짠맛, 감칠맛의 한계값에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .12
Corilagin Inhibits RANKL-induced Osteoclastogenesis in RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory effect of sulforaphane on RANKL-induced osteoclastogenesis by ROS reduction via Nrf2 signal pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Gossypetin Inhibits RANKL-mediated Osteoclastogenesis and Bone Resorption on Murine Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Capsaicin on the Threshold of Basic Tastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Enhancing Differentiation of Osteoblast and Inhibiting Differentiation of Osteoclast of Barley Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Magnoliae Flos extract attenuated LPS-induced inflammatory response and RANKL-induced osteoclastogenesis in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of pressurized steam-treated Corni Fructus extract on osteoblast differentiation and osteoclast formation
Food Science and Preservation
2018 .07
Dieckol isolated from Eisenia bicyclis extract suppresses RANKL-induced osteoclastogenesis in murine RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
0