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2019
ABSTRACT
서언
재료 및 방법
결과 및 고찰
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메밀의 발아와 볶음처리 가공에 따른 생리활성 성분과 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2023 .07
Thermal Inactivation of Myrosinase from White Mustard Seeds
한국식품영양학회지
2021 .01
Quality characteristics, antioxidant activity and quercetin contents of the onion (Allium cepa L.) peels according to heat treatment methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
X-Chromosome Inactivation: A Complex Circuits regulated by Non-coding RNAs and Pluripotent Factors
한국동물번식학회지
2017 .01
Change of Proximate Composition, Antioxidant Activity, and Ginsenoside Content of White Ginseng with Different Roasting Conditions
한국약용작물학회지
2022 .02
Characteritics of Green Kernal Black Bean with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Observation of the Effects of Pretreatment Processes and Roasting on the Powdering of Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
루틴 강화 메밀소재의 기능성 원료 가능성
식품산업과 영양
2017 .12
Component Changes in Garlic Stems by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Conversion of Rutin to Quercetin by Acid Treatment in Relation to Biological Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
STEAM 교육 사례 분석을 통한 실천 모형 탐색
수산해양교육연구
2015 .12
Analysis of Rutin and Quercetin in Leaves of Boxthorn
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Coffee Processing and Changes in Chemical Composition and Flavor Patterns during Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
가공 및 추출 방법에 따른 일반메밀차와 쓴메밀차의 루틴 함량 및 항산화 활성 비교
한국식품과학회지
2022 .04
Inactivation of foodborne pathogens on alfalfa seeds by dry heat treatments without affecting of seed germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Light Emitting Diodes on inactivation of food-borne pathogens in various acidic environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Investigation on Activity Change and Isozyme Patterns of Peroxidase and Chitinase in Kiwi Pollen
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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