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Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
The Study of Sensory and Physicochemical Characteristics of Pectin Jelly by Heating Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Structural and gelling properties of very low methoxyl pectin produced by an alkali-treatment
한국식품과학회지
2021 .04
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Difference in Pectin between Non-melting and Melting Fresh Peaches
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Differences in the Activity of Pectin-degrading Enzymes Affecting Pear Fruit Growth Rate
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Crosslinked PVA/pectin hydrogels for skin wound regeneration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fabrication and characterization of crosslinked alginate/pectin hydrogel for wound dressing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Integrative Analysis of Pectin Modifying Enzymes in Tomato (Solanum lycopersicum)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Preparation and characterization of ionic cross-linked alginate-pectin hydrogel for wound dressing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
번행초(Tetragonia tetragonioides)로부터 추출한 Phenolic Compounds의 미용 식품 활성
한국식품영양과학회지
2016 .03
Fabrication and characterization of alginate and marine pectin composite foam as potential wound dressing application: In vitro and In vivo
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
물레나물(Hypericum ascyron L.) 추출물의 생리활성 효소 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
Physicochemical and Prebiotic Properties of Corn Starch and Pectin-Based Semi-Interpenetrating Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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