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Volatile Compounds in Sea Mustard, Undaria pinnatifida
Food Science and Biotechnology
2003 .10
The Nutritional Components and Anti-obesity Effect of Sea Mustard and Sea Trumpet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Sea Mustard (Undaria pinnatifida) Hydrolysates and Their Effect on Lipid Peroxidation in Mackerel Model System
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
海藻類의 加工 및 利用에 관한 硏究 - 1. 미역분말쥬스製造
한국식품영양과학회지
1983 .12
Cosmeceutical activities of the enzymatic sea mustard hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
미역 추출액의 품질 특성에 미치는 온도의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Optimization for Reduced-Fat / Low-NaCl Meat Emulsion Systems with Sea Mustard (Undaria pinnatifida) and Phosphate
한국축산식품학회지
2015 .01
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Rheological Properties of Mustard Suspensions : Effect of Concentration and Temperature
Food Science and Biotechnology
2004 .08
미역의 섭취가 화학적으로 유도된 쥐의 대장암화 표지자인 Aberrant Crypt 형성 및 상피세포 분열에 미치는 영향에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2001 .06
Anti-atherosclerosis effect of alginate-residue extracted from sea tangle (Saccharina japonica) in hyperlipidemic rats
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Antimutagenic and Cancer Cell Growth Inhibitory Effects of Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
미역의 효과적 추출을 위한 종합적 추출 방법의 개발
한국식품과학회지
1994 .02
염장미역의 미생물적, 관능적 품질에 대한 감마선 조사의 영향
한국식품위생안전성학회지
1991 .01
The antihyperlipidemic effect of alginatefree residue from sea tangle in hyperlipidemic rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
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