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Antibrowning and Antioxidant Effects of Plum Seed Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
신선편의 과일·채소의 소비자 구매행동 및 기대하는 맛 수준 연구
산업식품공학
2023 .02
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Impact of Different Fresh-cut Components in Apple and Cherry Tomato on Respiration Rate and Physicochemical Factors
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Browning and Enzyme Activity of Fresh-cut Apple by Rice Bran Extract Treatment during Low Temperature Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Targeted Metabolomics Approach to Understand Differences in New Early-to Mid-Season Apple Cultivars and Traditional Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Fruit Combination Effective in Maintaining Quality of Fresh-cut
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Survey on distribution of apple viruses causing mixed infection in major apple cultivars
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Estimated Optimum Range of Leaf Mineral Content in ‘Fuji’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Estimated Critical Levels of Leaf Mineral Content in ‘Gamhong’/M.9 Apple Tree
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
갈변억제제와 압축필름 종류와 처리에 따른 박피 토란의 선도유지 효과
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Development of physical process for enhancing storage stability of fresh cut potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
원예산물의 새로운 소비 확대를 위한 신선편이 산업 활성화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
전 세계의 사과 산업 동향 및 품종 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Selection of Apple Cultivars Suitable for Apple Peel Extract as Natural Color Materials
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
신선편의 농산물 소비 현황 및 만족도 조사
한국식품영양학회지
2022 .04
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