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나노 셀룰로오스 수용액 보존을 위한 항균성 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
피커링 에멀젼 담지 알지네이트 하이드로겔의 형태 안정성 향상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
Preparation of Curcumin loaded Pickering Emulsion using TEMPO-mediated oxidized Cellulose Nanocrystals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
에센셜 오일의 항균성 증진을 위한 셀룰로오스 나노크리스탈 기반의 에멀젼 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
양쪽성 이온 리그닌 유도체의 나노화 및 피커링 에멀젼 안정화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Biological activity of CNC stabilized Pickering emulsion containing essential oil
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
β-Sitosterol and κ-Carrageenan Optimized High Internal Phase Pickering Emulsions with Enhancing Spirulina Stability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
셀룰로오스 나노섬유 현탁액의 점도가 피커링 웻폼의 구조 안정성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Controllable Preparation of Porous Regenerated Cellulose Microspheres by Emulsion-Coagulation Technique
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .10
Characterization of Pickering Emulsions Stabilized by Zein and Dieckol Complex Nanoparticles with High Emulsifying Property and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
셀룰로오스 나노섬유 첨가가 에멀젼의 입자크기와 안정화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2020 .12
Physicochemical Stability of Oil-in-water (O/W) Pickering Emulsion Stabilized by Esterified Maca Starch with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Primary Emulsion Ratio on Color Expression and Stability of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Beet Red Pigment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
물리적 처리 조건에 따른 셀룰로오스 마이크로비드 제조 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
CNF (Cellulose Nanofiber) 제조 조건에 따른 섬유 특성 관찰
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
피커링 안정화 기술과 오븐 건조를 이용한 CNF 폼 제조 시 건조가 폼 구조에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
셀룰로오스 비즈 제조 방법이 비즈 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
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