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High-fat diet-induced gut dysbiosis and cardiovascular disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of mushroom (Schizophyllum spp.) derived β-glucan on low-fiber diet induced gut dysbiosis
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Chronic antibiotics exposure is associated with gut microbiome dysbiosis and reduction of mucosal barrier-related pathogen susceptibility in adult zebrafish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Gut Aging and Gut Metabolome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antihypertensive Effect of Bioconverted Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Apiaceous vegetables improved gut dysbiosis induced by dextran sodium sulfate in mice consuming total Western diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Ageing and gut bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
기능성 식품소재 분야의 AI 기술 활용방안 및 발전 과제
식품과학과 산업
2024 .09
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Strategies for Safety Study in Domestic/Global Health Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Development of Health Functional Food from Food Crop Seedlings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of the status and system of functional labeling food in Japan to supplement the functional report system for fresh food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Preventive Effect of Bifidobacterium Bifidum BGN4 Paraprobiotics on DSS-Induced Colitis Model in Mice: Impact on Intestinal Barrier Integrity, Inflammation and Gut Dysbiosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
We Are What We Eat: Nutrigenomics of the “Diet” Exposome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antihypertensive Peptides from Whey Proteins Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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