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Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배추 수량예측 프로그램 개발을 위한 생장 회귀분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
김치원료 배추의 품질 진단 및 평가방법
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 다양한 배추 품종의 소포자 배양 결과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
이상 고온에 따른 배추의 생장 피해 분석 모델 개발
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Application of Image Analysis for Monitoring Water Stress in Kimchi Cabbage Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
이상기상에 따른 여름배추의 피해 진단을 위한 생장 모델 개발
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
머신러닝 기반 환경변수의 변화에 따른 배추의 생산성 예측 및 경제성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
온도시간 기반의 배추 생육단계 추정
한국농림기상학회지
2015 .01
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
소비자 선호도와 작형별 생육 특성을 고려한 배추의 품질규격 설정
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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