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Oxidants and Antioxidants Associated with Commercial Pickle Products and Ingredients
Applied Biological Chemistry
1995 .01
배추의 절임 중 Lipoxygenase의 활성변화
한국식품과학회지
1997 .06
Effects of Fermentation Conditions on the Texture of Cucumber Pickles
Food Science and Biotechnology
1997 .12
순창 고추장민속마을에서 생산한 장아찌의 이화학적 특성 비교
한국식품위생안전성학회지
2006 .01
오이지의 발효에 미치는 염혼합물 첨가 및 열수담금의 병용효과
한국식품과학회지
1990 .12
Studies on Core Browning in Cucumber Fruits during Storage and Distribution
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
시판 오이지의 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .06
피클제조를 위한 취청오이의 염농도에 따른 염장중 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2003 .06
Determination of Suitable Kohlrabi (Brassica oleracea var. gongylodes) Cultivars for Pickle Preparation
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
Analysis of Microbial Reduction and Water Quality in Brine by Plasma Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lipoxygenase의 특이성과 그 이용
식품공업
1980 .01
배추 Lipoxygenase의 특성
한국식품과학회지
1997 .08
Isolation of Lipoxygenase Isozymes from Soybean Seeds
한국식품영양과학회지
1988 .09
Influence of Brine Soaking on Characteristics of Dried Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
진도산 흑미의 lipoxygenase 의 특성
Food Science and Preservation
1999 .06
피클용 오이 국내재배용 품종 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Lipoxygenase 결핍 콩의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1998 .08
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