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Comparison of Ginsenosides in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer)
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2013 .11
Effects of Ages on the Chemical Characteristics of Korean Ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) Seed Oil
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2010 .05
A Study on the Polyphenols, Flavonoids and Vitamins Contents in Main, Fine Roots and Leaf of Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2013 .04
Effective Purification of Ginsenosides from Cultured Wild Ginseng Roots, Red Ginseng, and White Ginseng with Macroporous Resins
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
Histological study of relationship between tissue pattern and root-shape in Panax ginseng C.A. Meyer
한국식물학회 학술발표대회
2002 .01
인삼 첨가 비율 및 첨가 시기에 따른 인삼 약주 품질 특성
동아시아식생활학회지
2011 .04
A New Record of Perforated Ray Cells in Platanus orientalis L.
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
1994 .01
Diversity of Yeasts Associated with Panax ginseng
The Journal of Microbiology
2006 .12
Histochemical Study of Panax ginseng for Identification of Root's Age
한국식물학회 학술발표대회
2000 .01
Growth and Eco-Physiological Characteristics of Panax ginseng Grown under Three Different Forest Types
식물학회지
2004 .01
The study on the variation within body and roots of Panax ginseng Meyer using isotope-ratio mass spectrometry (IRMS)
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
한국산 목림식물에 대한 계통분류학적 연구 - 목련과, 붓순나무과 및 오미자과의 비교목부해부 -
식물학회지
1985 .01
Screening for Ginseng-fermenting Microorganisms Isolated from Red Ginseng Extract
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Screening for Ginseng-fermenting Microorganisms Isolated from Red Ginseng Extract
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Simultaneous quantification of 37 ginsenosides in red ginseng liquid, white ginseng and sayang wild ginseng by UPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
Diversity of Yeasts Associated with Rhizosphere of Panax ginseng
한국미생물학회 학술대회논문집
2005 .05
홍삼첨가에 따른 증편의 품질특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
Change of Ginsenoside Profiles in Processed Ginseng by Drying, Steaming, and Puffing
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
토양세균군집과 산양삼 생육특성 간의 상관관계 연구
환경생물
2019 .01
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