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Effect of Oleoresin Paprika on Quality Characteristics of Emulsified-Sausages as a Replacement of Sodium Nitrite during Refrigerated Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Emulsified Sausages of Chicken Breast According to Different Types of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
아질산염과 아스코르브산 유래 가스가 유화형 소시지의 발색 및 물리적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
분자량이 다른 키토산과 아질산염 첨가가 유화형 소시지의 냉장 저장 중 아질산염잔존량 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2010 .01
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Effects of Emulsified Sausage Supplemented with Ginseng Saponin on Lipid Metabolism in Rat
한국축산식품학회지
2010 .01
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Quality Observation of Emulsified Sausage Manufactured by Horse Fat and Canola Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
뽕잎과 감잎분말을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2002 .01
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Physico-chemical and Sensory Characteristics of Semi-dried Sausages Containing Different Levels of Kimchi Powder
한국축산식품학회지
2009 .01
드립 첨가가 돈육 소시지의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2000 .01
솔잎 및 녹차 추출물을 이용한 기능성 소시지 개발
한국축산식품학회지
2002 .01
냉장온도에서 햄과 소시지의 저장수명에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
쑥 분말 첨가가 등급이 다른 돼지고기로 제조한 소시지의 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
강황분말 첨가 계육 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2013 .01
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