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보리(Hordeum vulgare) 추출물의 항변이원성 검색
한국식품조리과학회 학술심포지움
1998 .01
Changes of protein pattern during cold treatment of Barley (Hordeum vulgare)
한국동물학회 학술대회
1995 .01
보리추출물(Hordeum vulgare)의 생리 활성에 관한 연구 -항보쳬 활성, 면역증강 효과-
한국식품조리과학회 학술심포지움
1997 .01
유산균을 이용한 보리의 발효를 통한 항산화 및 미백 효과
생명과학회지
2018 .04
MERCURY-INDUCED ALTERATIONS OF CHLOROPHYLL a FLUORESCENCE KINETICS IN ISOLATED BARLEY (Hordeum vulgare L. cv. ALBORI) CHLOROPLASTS
Journal of photoscience : an international journal officail organ of the korean society of photoscience
1994 .01
Effects of $\beta$-glucan from Lentinus edodes and Hordeum vulgare on Blood Glucose and Lipid Composition in Alloxan induced Diabetic Mice
한국식품조리과학회 학술심포지움
2000 .01
Photoinactivation of photosystem II during desiccation of barley (Hordeum vulgare L. cv. Albori) leaves in the light
한국동물학회 학술대회
1998 .01
보리(Hordeum vulgare L.)의 전분생산에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1999 .01
보리(Hordeum vulgare)추출물의 항보체 및 면역증강 효과
한국식품조리과학회지
1997 .01
Greenhouse Method for Assessing Spot Blotch Resistance in Barley
The Plant Pathology Journal
2010 .12
어린보릿가루 첨가가 설기떡의 저장성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2008 .01
어린 보릿가루를 첨가한 설기떡의 재료 혼합비의 최적화
한국식품조리과학회지
2007 .01
보릿가루의 첨가가 부침개의 품질특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2017 .01
보리겨 $\beta$-glucan의 추출 및 이화학적 특성
한국식품조리과학회지
2003 .01
$\beta$-Glucanase를 이용한 보리전분 분리공정의 개발
한국식품조리과학회지
1999 .01
Inoculum Sources to Generate High Mechanical Transmission of Barley yellow mosaic virus
The Plant Pathology Journal
2007 .06
녹차 추출물의 항돌연변이원성
한국식품조리과학회지
2000 .01
Long-Term Effects of Serveral Biochemical and Physical Factors on Cellulose Biosynthesis in Callus and Suspension Cultures of Normal and Mutant Barley (Hordeum vulgare L.) Strains Producing Less Cellulose
식물학회지
1998 .01
Anti-melanogenic effects of Hordeum vulgare L. barely sprout extract in murine B16F10 melanoma cells
Journal of Nutrition and Health
2019 .04
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