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Bacillus magaterium에 의한 Alkaline protease의 생산 조건
Food Science and Preservation
2004 .06
Cloning and Sequencing of an aprL gene of Bacillus licheniformis NS70 Encoding an Alkaline Protease
Food Science and Biotechnology
1997 .12
Bacillus subtilis가 생산하는 Alkaline Protease에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1988 .01
소나무재선충 생물학적 방제를 위한 Bacillus licheniformis MH48의 선발 및 특성 규명
한국산림과학회지
2015 .01
Enhanced Production of Biomass and Protease by Bacillus licheniformis SCK 121057
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Alkaline Protease에 의한 닭 간 단백질의 분해
한국식품과학회지
1991 .02
Isolation, Production, and Characterization of Protease from Bacillus subtilis IB No. 11
한국축산학회지
2009 .01
Purification and Characterization of an Extracellular Protease from Bacillus pumilus CN8
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Alkaline Protease를 생산하는 Bacillus subtilis의 원형질체 융합
Applied Biological Chemistry
1989 .01
Statistical Optimization of Medium and Fermentation Conditions for Biomass and Protease of Bacillus licheniformis BaDB 8
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Alkaline protease를 생산하는 미생물의 분리, 동정 및 효소성질
Applied Biological Chemistry
2000 .01
토양으로부터 Protease 생산 세균의 분리 및 특성
한국식품영양과학회지
2002 .10
고온성 사상균의 효소에 관한 연구-(제2보) 고온성사상균의 알카리성 protease-
Applied Biological Chemistry
1970 .01
Aspergillus sp. CC - 29가 생성하는 Alkaline Protease의 정제 및 특성
한국식품영양과학회지
1990 .10
Bacillus licheniformis배지의 Isoflavonoids ( Isoflavonoids from the liquid media of Bacillus licheniformis )
산림바이오에너지
2001 .12
Cloning and Molecular Characteristics of an apr Gene of Bacillus subtilis NS15-4 Encoding an Alkaline Protease
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Bacillus licheniformis가 생산하는 α-Amylase의 열안정성에 미치는 금속이온 및 기질의 영향
한국식품과학회지
1992 .08
[P5-75] Mass Production of Protease from Bacillus amyloliquefaciens KCTC 3002
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P5-17] Purification of Protease Produced from Bacillus thuringiensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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