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황금(Scutellaria baicalensis) 유효분획물 제조의 합리적이고 효율적인 접근방법
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Physiological Activities of Plant Mixture Including Scutellaria baicalensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Sodium Chloride on Flavone Biosynthesis and Antioxidant Activities in Hairy Root Culture of Scutellaria baicalensis
한국약용작물학회지
2025 .02
Anti-inflammatory activities of Scutellaria baicalensis root extract on LPS-induced in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Content of Baicalin of Scutellaria baicalensis by Extraction Solvents and EM Fermented extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory activities of Red Ginseng and Scutellaria baicalensis complex on LPS-induced in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-Oxidative and Neuroprotective Activities of Multi-enzyme Hydrolysate from Scutellaria baicalensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Baicalein from Scutellaria baicalensis, a Novel BACE1 and AChE Inhibitor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
황금(Scutellaria baicalensis)에 안전한 토양 및 경엽처리 제초제
Weed&Turfgrass Science
2019 .03
Pretreatment with Scutellaria baicalensis Georgi Extract Improves the Postharvest Quality of Cut Roses (Rosa hybrida L.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Different Carbohydrates on Flavonoid Accumulation in Hairy Root Cultures of Scutellaria baicalensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Skullcap (Scutellaria baicalensis) hexane fraction inhibits the permeation of ovalbumin and regulates Th1/2 immune responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory, Typsin Activity and Antioxidant Effects of Pear, Malt, Jujube, Leonurus japonicus Houtt., Scutellaria baicalensis., and Those Mixtures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
다양한 유산균으로 제조한 발효마늘의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
천연보존료 복합 황금추출물이 유산균발효 마늘추출물의 저장성 및 기능성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .01
Metabolic Engineering with ZmLc and AtPAP1 Transcription Factor in Scutellaria baicalensis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Lactobacillus plantarum (KACC 92189) as a Potential Probiotic Starter Culture for Quality Improvement of Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2018 .01
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