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RAW 264.7 대식세포에서 청뇌명신환(淸腦明神丸)에 의한 염증성 및 산화적 스트레스 반응 억제 효능
대한한의학방제학회지
2018 .01
BO2, an extract of mixed natural plants inhibits inflammatory responses in LPS-stimulated Raw 264.7 macrophages
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2016 .08
Anti-inflammatory effect of the extract of black ginseng in LPS-stimulated Raw 264.7 macrophages
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2016 .08
Anti-inflammatory and antioxidant effects of fucoidan in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages and zebrafish larvae
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2019 .07
LPS가 처리된 RAW 264.7 대식세포에서 Nrf2/HO-1 경로 조절을 통한 매실 추출물의 NO 생성 억제 효과
대한한의학방제학회지
2017 .01
Anti-Inflammatory Effect of Rosa rugosa Flower Extract in Lipopolysaccharide-Stimulated RAW264.7 Macrophages
Biomolecules & Therapeutics(구 응용약물학회지)
2016 .01
청조구폐탕(淸燥救肺湯)의 Nrf2 매개 항산화 효능
동의생리병리학회지
2015 .01
淸燥救肺湯의 Nrf2 매개 항산화 효능
동의생리병리학회지
2015 .04
Dysregulation of NRF2 in Cancer: from Molecular Mechanisms to Therapeutic Opportunities
Biomolecules & Therapeutics(구 응용약물학회지)
2018 .01
5-Aminolevulinic acid nhibits lipopolysaccharide-induced inflammatory and oxidative reactions in RAW 264.7 macrophages and zebrafish larvae
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2021 .07
肉蓯蓉 열수추출물이 RAW 264.7 대식세포에 미치는 항염증 효과
한방안이비인후피부과학회지
2022 .02
Effects of Daegangwhal-Tang Hot Aqueous Extract on Anti-inflammation and Anti-oxidation in RAW 264.7 Macrophage
대한침구의학회지
2018 .01
Investigation of Anti-inflammatory and Anti-oxidative Activities of Lonicerae Flos, Citri Pericarpium and Violae Herba Complex (LCVC)
대한한의학회지
2022 .12
Cyclophilin A protects preterm birth by modulating macrophage polarization in a mouse model of inflammation-induced preterm birth
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2021 .07
RAW 264.7 세포에서 Lycopene의 MAPK/Nrf2/HO-1 신호 전달 체계를 통한 항산화 효과
대한통합의학회지
2024 .02
Anti-Inflammatory and Anti-Oxidative Effects of Danggwisusan on Macrophages
대한침구의학회지
2018 .01
청아지황탕(靑蛾地黃湯)의 RAW264.7 Cell에서 항산화 및 항염증 효능 연구
한방재활의학과학회지
2016 .01
Antioxidant and Anti-inflammatory Properties of Raw and Processed Fruits and Vegetables
대한의생명과학회지
2018 .09
가미소요산의 새로운 제형에 대한 항산화 활성 및 항염증 효능평가
대한본초학회지(본초분과학회지)
2016 .01
Anti-inflammatory and Anti-oxidative Effects of Alpiniae Oxyphyllae Fructus Hot Aqueous Extract in Lipopolysaccharide (LPS)-stimulated Macrophages
대한침구의학회지
2017 .01
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