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전탕 방법 및 전탕 시간에 따른 육미지황탕 전탕액 비교 연구
대한한의학방제학회지
2011 .01
Compositional differences of Bojungikgi-tang decoctions using pressurized or non-pressurized extraction methods with variable extraction times
대한본초학회지(본초분과학회지)
2013 .01
The Influence of Pressure and Time on the Preparation of Gumiganghwal-tang Decoctions
대한한의학회지
2013 .12
The influences of extraction time and pressure on the chemical characteristics of Gyejibokryeong-hwan decoctions
대한본초학회지(본초분과학회지)
2014 .01
Investigation of difference of Gwakhyangjeonggi-san decoctions produced by different pressure levels and various extraction times
대한한의학방제학회지
2014 .01
Compositional Differences of Ojeok-san (Wuji-san) Decoctions Using Pressurized or Non-pressurized Methods for Variable Extraction Times
Journal of Pharmacopuncture
2012 .01
쌍화탕과 발효쌍화탕 분획물의 폴리페놀함량 및 항산화 활성
한국한의학연구원 논문집
2010 .12
폴리페놀 및 항산화 관점에서의 쌍화탕 및 단미혼합쌍화탕의 동등성
한국한의학연구원 논문집
2011 .08
마우스를 이용한 발효쌍화탕의 급성독성 실험
대한한방내과학회지
2009 .01
전탕 전과 후의 중금속, 잔류농약 및 잔류이산화황의 농도변화 : 십전대보탕 구성처방을 중심으로
대한한의학회지
2009 .07
동충하초 자실체를 이용한 발효 쌍화탕의 급성독성 실험
대한한의학방제학회지
2011 .01
Effect of Korean Red Ginseng extraction conditions on antioxidant activity, extraction yield, and ginsenoside Rg1 and phenolic content : optimization using response surface methodology
Journal of Ginseng Research
2016 .07
중금속, 잔류농약 및 잔류이산화황의 전탕 전, 후의 농도 변화 - 다빈도 태음인 사상처방을 중심으로 -
사상체질의학회지
2009 .01
영지버섯 균사체를 이용한 고체 발효 쌍화탕의 급성독성에 관한 연구
한국한의학연구원 논문집
2010 .04
EBM 구축을 위한 쌍화탕의 실험 연구 문헌 분석
한국한의학연구원 논문집
2008 .12
≪상한론≫ 탕제에서 한약 하루 먹는 량 최대와 최소 비율에 근거한 복용량 1 량(兩) 교정
대한본초학회지(본초분과학회지)
2019 .01
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