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Influence of Sulfur Fertilization on the Antioxidant Activities of Onion Juices Prepared by Thermal Treatment
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Water-holding Capacity, Color, and Lipid Profiles of Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Dietary Supplementation with Processed Sulfur on Meat Quality and Oxidative Stability in Longissimus dorsi of Pigs
한국축산식품학회지
2015 .01
A Study on the Regulation and Countermeasure of Sulfur Content in Marine Fuel Oil
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
바이오차(Biochar)와 바이오황(Bio-Sulfur)을 활용한 흡착제의 중금속 저감 메커니즘 규명
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
Adsorption of Pb2+ in Aqueous Solutions by Biologically Produced Sulfur as a Novel Adsorbent
한국토양비료학회지
2021 .11
Control effect and spray concentration about Loess-sulfur comples in peach
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
벼 키다리병 방제에 관한 황토유황의 종자소독 효과
한국유기농업학회지
2017 .01
Physiological activity of the Water extract from Sulfur Songhwa Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Bacterial Solubilization of Phosphorus from Bone Meal through Oxidization of Bio-Sulfur with Acidithiobacillus thiooxidans
한국토양비료학회지
2021 .11
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Texture Quality, Color and Mineral Status of Dry-cured Ham
한국축산식품학회지
2015 .01
초음파를 이용한 유가공 슬러지의 가용화
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2017 .01
유황토분 처리가 사과 부란병에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2017 .01
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparing Heavy Metal Pollution in Agricultural Field Located at the Industrial Complex with Calculation of Pollution Index
한국토양비료학회지
2021 .02
A Study on the Priority Analysis of Government Support Policies for SOx Emission of Ships
한국항해항만학회지
2019 .01
바이오황의 전착제 처리에 의한 분산효과 및 비료 혼합액의 양분변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Monitoring of Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Sulfur Dioxide Contents in Domestic Proceed Food Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Lime Sulfur 4% DP (Dustable powder)on Control of Chinese Cabbage Clubroot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Changes of Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Sausage from Sulfur-fed Pork
한국축산식품학회지
2016 .01
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