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클로렐라 첨가량을 달리한 반죽의 물성과 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
클로렐라 생균 분말이 유기농 두부의 품질과 저장성 향상에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .12
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
The effect of boiled feed on trace elements of longissimus dorsi muscle in Hanwoo steers
한국축산학회지
2021 .01
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The effects of synbiotics-glyconutrients on growth performance, nutrient digestibility, gas emission, meat quality, and fatty acid profile of finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Agro-morphological Characters, Total Phenolic Content, and Fatty Acid Compositions of Safflower Genetic Resources
한국약용작물학회지
2021 .02
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Chlorella fusca Treatment on the Improving the Fruit Quality of Cucumber and Soil Microbial Density in Summer-Cultivated Organic Cucumber
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
Analysis of fatty acids and amino acids in fertilized eggs of the yellowtail, Seriola quinqueradiata, according to spawning experience and duration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Efficacy of Chlorella fusca on the Improving of Berry Characteristics of Shine Muscat in Greenhouse Cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Effects of Lowering the Dietary Levels of Energy, Protein and Amino Acid (Methionine and Cysteine) on the Performance of Laying Hens
한국가금학회지
2017 .06
Physicochemical Properties and Nutritional Constituents of Sweet Sapphire and Different Grape Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
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