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Sensory Attributes of Market Milk, Yogurt, and Kefir Supplemented with Various Concentrations of Aronia melanocarpa (black chokeberry) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
세계 낙농산업 동향 - III. World Dairy Situation 2015 액상우유 및 유제품 생산을 중심으로 -
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2015 .01
세계 낙농산업 동향: IV. 유제품 소비 및 교역을 중심으로
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Next Generation Dairy Processing Science and Technology: Functional and Rational in Dairy Industry
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2015 .01
고령자를 위한 영양강화 유제품 개발: I. 고령자 영양실태 및 고령자용 식품 현황
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
Hibiscus Sabdariffa L. 분획물의 항균 효과 및 항산화 활성
차세대융합기술학회논문지
2024 .03
Sensory Profiles of Protein-Fortified Kefir prepared Using Edible Insects (Silkworm Pupae, Bombyx mori) : A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Profile
International Digital Design Invitation Exhibition
2015 .07
Sensory Image
International Digital Design Invitation Exhibition
2016 .05
고령자를 위한 영양강화 유제품 개발 II. 고령자 영양강화 적용 기술 현황
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
산지 방목 유제품의 Value Chain 활성화를 위한 조사 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
설문을 통한 6차산업형 목장경영의 애로사항과 개선방안에 관한 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Organoleptic Characteristics of Dairy Products Supplemented with Raphanus raphanistrum subsp. sativus (radish) Powder: A Preliminary Study on Efficacy against Diabetes
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
Nutritional Functions of Milk and Dairy Products in Improving Human Health
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
PCR을 이용한 품종동정 및 시유와 낙농제품의 진위판별 방법에 관한 연구: 총설
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2015 .01
Kefir를 이용하여 다양한 Cancer 생성 예방 및 치료에 관한 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Nutritional Effects and Antimicrobial Activity of Kefir (Grains)
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
Exploring Coffee Shop Environment Design Through the Lens of User's Five-Sensory Experience
아시아태평양융합연구교류논문지
2024 .02
한국 성인의 유제품 섭취 및 신체활동과 대사증후군과의 관련성에 관한 융복합연구 : 2016 ∼ 2017 국민건강영양조사자료
한국융합학회논문지
2020 .01
Organoleptic Profiles of Kefir and Yogurt Supplemented with Various Concentrations of Mentha piperita's (Peppermint) Oil: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
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