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Extractive fermentation of Monascus purpureus promotes the production of oxidized congeners of the pigment azaphilone
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Inactivation of the genes involved in histone H3-lysine 4 methylation abates the biosynthesis of pigment azaphilone in Monascus purpureus
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
Some Monascus purpureus Genomes Lack the Monacolin K Biosynthesis Locus
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effects of Red Yeast Rice (Monascus purpureus) Extract Against Alcohol-induced Acute Liver Injury in C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Monascus Pigment and Monacolin K Contents of Red Yeast Rice according to Rice Varieties and Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
QTL Analysis for Red Pigment in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Optimization of lovastatin production by Monascus purpureus using brown seaweed, Saccharina japonica as solid fermented substrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Pigmenting 기술 적용을 위한 표면강도 증강제 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
구리 안료 종류에 따른 산화 특성 비교 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Comparison of Natural Pigment Production of Monascus sp. MK2, which Does Not Produce Monacolin-K and Citrinin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening and stability test of anthocyanin-based pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Plant Pigments Metabolism under Different Light Quality
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
공공기록물 장기보존용 기계한지의 색상 안정성 연구
펄프·종이기술
2019 .08
Stability of Natural Pigment Extracted from Apple Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
체색용 안료가 한지의 열화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2015 .04
홍국Monascus purpureus에서 진균 PKS-NRPS 하이브리드 유전자의 발현 유도를 통한 미지 polyene 화합물의 생성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
광물성 안료에 따른 바탕지의 열화 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
Evaluation of Natural Pigments for Their Health Promotion Efficacy as a Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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