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보존기간에 따른 병꽃나무(Weigela subsessilis (Nakai) L. H. Bailey)종자의 전분함량 변화 및 발아조건
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Aldose reductase inhibition of the methanolic extracts of selected noxious and exotic plants
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Versatile efficacy of Weigela subsessilis culture extract prepared by manipulation callus system on the skin keratinocytes: atopy and skin-moisturizing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Aldose reductase inhibitory activity of quercetin from the stems of Rhododendron mucronulatum for. albiflorum
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Aldose Reductase Inhibition of the Methanolic Extracts of Selected Noxious Plants
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Echeveria subsessilis 기내배양시 생장조정제 종류 및 농도에 따른 식물체 분화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Plant-derived molecules from Saussurea grandifolia as inhibitors of aldose reductase
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Aldose Reductase Inhibition of Aster yomena
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Scopoletin 보충이 만성 알코올을 급여한 흰쥐의 인슐린저항성 및 항산화방어계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .02
Identification of Phytochemicals from the Seeds of Perilla frutescens var. japonica and Their Aldose Reductase Inhibition
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Quercetin 유사체가 조골세포 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .10
병꽃나무속(Weigela) 3종 종자의 형태적 특성 및 발아 연구
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Surface Dielectric Barrier Discharge on the Physiological Activities of Quercetin
한국식품영양학회지
2017 .04
Scopoletin Enhances Glucose Uptake by Activating the PI3K and AMPK signaling in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Identification of aldose reductase 1 as a pine wood nematode secretory enzyme and generation and characterization of its monoclonal antibodies
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
사료 내 Quercetin의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .03
점, 선, 면의 개념을 도입한 인공어초 배치 모델 제안
수산해양교육연구
2018 .08
Impact of various vacuum degrees during grinding and storage on the browning, antioxidant activities, quercetin, and quercetin glucoside compounds in onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비쑥에 함유된 Sesquiterpene류 및 Scopoletin류의 분리 및 구조 해석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
연잎, 상엽, 건조 무 혼합 추출물의 지표성분 wogonin, quercetin 및 quercetin-3-O-glucuronide의 분석법 개발 및 검증
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
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