지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
해동육과 신선육으로 제조한 훈연 오리 가슴육의 품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .06
Effect of the Duck Skin on Quality Characteristics of Duck Hams
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of Bioactive Compounds and Quality Traits of Breast Meat from Korean Native Ducks and Commercial Ducks
한국축산식품학회지
2015 .01
A study of duck detection using deep neural network based on RetinaNet model in smart farming
한국축산학회지
2024 .07
Effect of Irradiation Parameters of Electron Beam on Detection Characteristics of Duck Meat during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of E-beam on the Microbiological, Physical and Chemical Aspects of Frozen Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of LED Light Color on the Behavior of Ducks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effect of Betaine on Biological Function in Meat Duck Exposed to Heat Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
An investigation of pathogenicity of duck circovirus in pekin duck
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
천연 염지제을 이용한 훈제오리의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
The Ratios of Pre-emulsified Duck Skin for Optimized Processing of Restructured Ham
한국축산식품학회지
2018 .01
전산유체역학을 이용한 표준 오리사 설계안에 대한 환기효율성 분석
한국농공학회논문집
2015 .01
오리고기를 활용한 최신 가공기술 트렌드
축산식품과학과 산업
2017 .01
Assessment of Microbial and Radioactive Contaminations in Korean Cold Duck Meats and Electron-Beam Application for Quality Improvement
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of hydrocolloids on the quality characteristics of cold-cut duck meat jelly
한국축산학회지
2020 .01
Comparative selection signature analysis to identify genetic characteristics in Korean native duck
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
집중탐구 - 오리고기 활용 최신 가공기술 트렌드
오리마을
2018 .01
SNP Panel design study for the improvement of native ducks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
오리축사 내 오존(O₃) 살포의 안전성과 악취저감에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
0