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Comparison of muscle protein from old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
산란계의 행동에 대한 고찰
한국가금학회지
2015 .06
펄스자기장 및 과열증기 처리를 통한 노계육과 육계의 품질 평가
한국식품영양학회지
2016 .10
Effect of various feed additives on laying performance, eggshell quality and tibia characteristics of laying hens in the late-phase production
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Effects of different housing systems on egg quality and eggshell protein abundance in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
산란계와 과산계의 외형, 생리 및 산란 전 행동 특징
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Physicochemical properties of myofibrillar protein gel as influenced by old laying hen and broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Development of Repeatable Measuring Apparatus for Texture of Surimi Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of dietary microalgae supplementation on laying performance, egg quality, and gut health in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Effects of Ginseng By-Products Supplementation on Blood Biochemical Characteristics, Immune Response and Corticosterone Level in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Effect of dietary available phosphorus versus restricted feeding levels on egg quality, serum composition of second production cycle of laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Surimi for snacks: physicochemical and sensory properties of fried fish snacks prepared from surimi of different fish species
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .02
Comparative transcriptomic analysis of the liver in laying hens at different production stages
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effects of dietary calcium and vitamin D3 levels on laying performance and egg quality on aged laying hens in aviary system
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
The requirement of digestible total sulfur amino acid for two strains of brown laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Comparison of energy and nutrient utilization in the aged laying hens with different eggshell strengths or different intensities of brown eggshell color
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Effect of increasing inclusion of animal fat in diets on performance, egg quality, and economics of laying hens from 22 to 49 weeks of age
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Dietary energy and protein level on relative egg weights of laying hens in aviary system
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Determination of Energy and Nutrient Utilization of Enzyme-treated Rump Round Meat and Lotus Root Designed for Senior People with Young and Age d Hens as an Animal Model
한국축산식품학회지
2016 .01
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