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Anti-inflammatory effect of major compounds of Curcuma longa L. and Carthamus tinctorius
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of the antioxidant activity and anti-inflammatory efficacy according to the extraction conditions of Safflower, Carthamus tinctorius L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cytotoxic, Anti-inflammatory and Anti-adipogeneic Effects of Panax ginseng and Curcuma longa L. extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
울금 주정 추출물이 자연살해세포와 T 면역세포에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .03
홍화 천연염색 명주 색상견뢰도 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
울금 천연염색 한지의 색상 견뢰도 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
Curcuma longa L. Extracts Have Antioxidant Properties and Prevent NAFLD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening the Antioxidant Activitiy of Extracts Derived from Carthamus tinctorius L.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of Oil Compositions and Antioxidant Activities of Safflower (Carthamus tinctorius L.) Germplasm Collected from China
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Turmeric ( Curcuma longa L.) extract enhances the immune response in RAW264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
C57BL/6J 마우스에서 울금(Curcuma longa L.) 추출물이 첨가된 인조쌀의 체내 지질 수준 개선 효과
한국식품영양과학회지
2015 .08
Growth Characteristics of Carthamus tinctorius L. Artificial Hybridization Line
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Curcuma longa L. Extracts on MIA-induced Animal Model of Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
PLS Prediction Modeling of Total Carotenoid Compounds Contents from FT-IR Spectral data Curcuma (Curcuma Longa L.) Tuber using Multivariate Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparison of Total Phenolics Compounds and Anti-oxidant and Anti-genotoxicity Activity of Turmeric (Curcuma longa L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Structural and Chemical Properties of Anti-metastatic Polysaccharide Purified from Turmeric (Curcuma longa L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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