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[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Assessment of Genetic Variations Underlying Anthocyanin Accumulation in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Anthocyanin Levels in Red Pigmented Germplasm Collections of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
상추에서 LED광질에 따른 플라보노이드 생합성 관련 유전자들의 발현 및 이차대사산물의 성분 분석
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Differentially Expressed Genes Affecting Anthocyanin Accumulation during Fruit Maturation in Red-fleshed Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Genome-wide Identification and Characterization of Heat-induced GASA Genes in Response to Abiotic Stresses in Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of Sucrose on Anthocyanin Production of Transgenic Petunia ‘Mirage Rose’ from Different Anthocyanin Regulatory Genes
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Identification of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Differential Coloration in Relation to Expression of Anthocyanin Biosynthesis Genes and Its Accumulation according to Developmental Stages in Red-fleshed Apple Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effect of salt stress on the anthocyanin content and associated genes in Sorghum bicolor L.
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .03
Analysis of Lettuce Growth, Gene Expression and Flavonoid Contents under LED Light Wavelength in Plant Factory system
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
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