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Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in Characteristics of Chlorophyll a Fluorescence on Tomato Fruits during Ripening under Various Environmental Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Investigating the Specialized Metabolic Shift Underlying Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Expressions of Cell Wall Modification Related Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Chilling Injury Reduction and Delay of Fruit Ripening in Tomatoes by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Changes of Eight Plant Hormone Concentrations, Expression Levels of ABA Biosynthesis Genes, and Ripening Related Transcription Factors During Fruit Development in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Investigation of Hormones and ABA Signaling Factors Involved in Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
‘신고’ 배 과실 품질과 저장성에 미치는 지베렐린 페이스트들의 효과
Food Science and Preservation
2022 .08
Expression of Genes Related with Skin Coloration and Sugar Accumulation in Fruits at Ripening Stages of Apple Treated High Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Transcriptome Analysis of Ripening ‘Fuji’ Apple Fruits in Response to High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Pectin is Main Factor to Regulate the Fruit Size and Firmness during Fruit Development and Ripening in Asian Pears (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Gibberellin Treatment Delays Metabolic Shift during Tomato Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Transcriptome Meta-analysis Revealed Expanded Insights into Strawberry Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Potential objectives for gibberellic acid and paclobutrazol under salt stress in sweet sorghum (Sorghum bicolor [L.] Moench cv. Sofra)
Applied Biological Chemistry
2018 .01
수확시기에 따른 '원황' 배 과실의 품질과 과심갈변에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
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