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DISTRIBUTION SURVEY OF ECONOMIC SEAWEED, Sargassum IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Studies on Heavy Metal characteristics in different parts of Seaweed in Korea Coastal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of dietary exposure to toxic heavy metals from edible seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Tyrosinase inhibition effects of Korean edible brown, green, and red seaweed extracts
Fisheries and Aquatic Sciences
2024 .07
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
해조류 군집지수에 기초한 해양국립공원의 생태학적 평가
한국수산과학회지
2016 .06
A study on the arsenic removal using boil-cooked of edible seaweed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential Health Beneficial Effects of Edible Seaweeds: In Vitro and In Vivo Studies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In vitro Antioxidant Activities of Five Different Seaweeds from Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on Consumer Behavior Analysis for Developing Seaweed Snacks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
APPLICATION OF MICROBIAL FERMENTATION IN SEAWEED PROCESSING
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Comparative Study on the Analysis of Total Polyphenol Contents of 30 species of Seaweed Using Health Functional Food Code
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Blue Carbon potential of seaweeds : capture and utilization
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Comparison of components of total phytochemicals of Korean seaweed extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
해조류와 해조류가공품의 중금속 오염실태 및 위해성평가
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Efficient Pre-treatment Method for Making Seaweed Snacks
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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