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Antioxidant and anti-Inflammatory effects of Solanum melongena L. (Eggplant) peel extract fermented with Lactobacillus Plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Solanum melongena L. (eggplant)-derived Extracts and New Bioconversion Materials using Them
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
가지 무가온 하우스 재배 시 폿트 육묘가 조기수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
가지 풋마름병 저항성 대목 ‘강안’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
노지 가지 관비에 의한 양분공급과 입상비료 사용에 따른 비료이용효율
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Physical Properties of Low-fat Sausages Induced by Microbial Transglutaminase during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Low-salt Chicken Sausage Supplemented with a Winter Mushroom Powder
한국축산식품학회지
2018 .01
Construction of Eggplant core collection with various agronomic traits in Solanum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Evaluation of Different Levels of Rhynchosia nulubilis Powder on Product Quality of Low-fat Model Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Lotus (Nelumbo nucifera) Rhizome as an Antioxidant Dietary Fiber in Cooked Sausage: Effects on Physicochemical and Sensory Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Buckwheat (Fagopyrum esculentum) Powder on the Physicochemical and Sensory Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of Fish Sarcoplasmic Protein on Quality Attributes of No-fat Chicken Sausages Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2015 .01
Anti-inflammatory Effect of Solanum melongena L. (eggplant) Peel Bioconverted Material via Inhibition of NF-κB MAPK Pathway in LPS-induced RAW264.7 cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Effects of the Addition of Natural Antioxidants on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Semi-Drying on Microbial and Physicochemical Properties of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
노지 가지 관비 재배를 위한 웃거름 적정 비율 설정
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of green tea leaf, lotus leaf, and kimchi powders on quality characteristics of chicken liver sausages
한국축산학회지
2019 .01
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