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Plant Biotechnology Reports
2024 .02
Genetic and Environmental Factors in Relation to Fruit Malformation of ‘Maehyang’ Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Carbonization of Empty Fruit Bunch (EFB) and Coconut Coir for biochar production and characterization
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Postharvest Technology of Tropical Fruits in Thailand: Mango and Young Coconut
식품저장과 가공산업
2015 .12
Growth and Runner Plants Production of ‘Maehyang’ Strawberry as Affected by Application Method and Concentration of IBA
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Antimicrobial activity of Latilactobacillus sakei isolated from virgin coconut oil under pH and temperature stress
Food Science and Preservation
2022 .10
Effect of Different Plant Growth Regulator Type and Concentration for Growth and Runner Production of ‘Maehyang’ Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
‘매향’ 딸기 불수정과 발생실태 및 발생요인
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of Emulsion Gels as Animal Fat Analogues: The Impact of Soybean and Coconut Oil Concentration on Rheological and Microstructural Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
딸기 조직배양 시 BA (benzyladenine) 처리에 따른 변이 발생 및 변이 연속성 검정
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
코코넛 껍질 분말을 이용한 당화와 바이오플라스틱(PHA) 발효
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .10
‘매향’ 딸기의 숙기가 모의 유통 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effects of Short-term Exposure to High or Low Temperature on Flowering in ‘Maehyang’ and ‘Seolhyang’ Strawberries
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Runner Production of ‘Maehyang’ Strawberry as Affected by Application Method of Plant Growth Regulator in Seedling Cultivation
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Physicochemical Properties of Root Zone Soil based on Sand Blending with Peat Moss and Coconut Coir
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Reaction volatiles and antioxidant effects from hydrolyzed soy protein extracts and heated coconut oil model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
토양수분센서를 이용한 함수량 조절이 ‘매향’ 딸기의 생육과 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Cosmeceutical Ingredient from Coconut Haustorium Oil with Antioxidant Activity and Sun Protection Factor Value for Developing Face Serum Skincare
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Rooting and Survival Rate as Affected by Type and Concentration of Auxin Plant Growth Regulator on ‘Maehyang’ Strawberry in Cutting Propagation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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