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Observation of rheological properties of oleogels by different biopolymers and additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Preparation of edible oleogels by using various biopolymers with calcium carbonate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Surfactant and Cellulose Microcrystalline on Oleogels Formation Using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Observation of Physicochemical Properties of Edible Oleogels by Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Applicability of phytosterol-based oleogel as a 3D printing material in physico-mechanical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fabrication of turmeric extract-loaded edible oleogels by encapsulation system-template
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Resveratrol의 첨가가 육계의 생산성, 혈액 생화학 특성, 혈액 내 면역글로불린과 혈액 내 항산화 인자에 미치는 영향
한국가금학회지
2015 .06
Effects of carcass weight increase on meat quality and sensory properties of pork loin
한국축산학회지
2020 .01
Electrical Conductivity Changes in Nutrient Solution at Cymbidium ‘Lovely Smile’ Improved Flower Quality
화훼연구
2021 .12
The Characteristic of Tenebiro Moliter Larvae Protein Oleogel and Its Application as a Solid Fat Replacer in Sweet Pan Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Resveratrol-Related Neuroprotective Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Bigels Based on κ-Carrageenan/Waxy Corn Starch Hydrogel and Candelilla Wax Oleogels for 3D Food Printing: A Fat Alternative for Mimicking Physicochemical Properties of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고온환경 조건에서 액상 resveratrol의 급여가 육계의 장내 형태에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Determination of Fat Accumulation Reduction by Edible Fatty Acids and Natural Waxes In Vitro
Food science of animal resources
2019 .01
딸기 수경재배 시 관주방법 및 공급EC에 따른 배액EC 변화와 생육 및 수량성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts Inhibits Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고추와 브로콜리 토양의 센서 전기전도도 값과 유효태 양분 함량의 관계 평가
생물환경조절학회지
2023 .10
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