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Effect of feed additives on the Antioxidant activity and its immunoreactivity in the swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Heat treatment on the Antioxidant Compounds and Activities of Barley Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
Research of Biological Efficacy of Barley Sprout Extract and Development for Dietary Supplements
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Enhancement of Antioxidant and Calorie Restriction Activities of Jeju Barley by Heat-Treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Dietary Feed Addictives on Quality Characteristics of Swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Nutrition and feed approach according to pig physiology
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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