지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Muffins Containing Tetragonia tetragonoides Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Nutritional Components and Antioxidative Effects of Spergularia marina According to Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-aging Activity of Fermented Water Extracts from Tetragonia tetragonoides in Oxidative Stress-Induced CCD-986sk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Beneficial effects of Tetragonia tetragonoides (Pall.) Kuntze on hind-limb ischemic female mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Different Domestic Cooking Methods on Antioxidant and Anti-Proliferative Activities of Spergularia marina Griseb Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-photoaging effect of Spergularia marina crude extract in human dermal fibroblasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Oxidative Stress Activities of Suaeda japonica Extract in Human Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Phytochemical Constituents in West-coastal Suaeda japonica Makino
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
해안식물 5종에 대한 항균활성 탐색
한국유기농업학회지
2016 .01
Anti-obesity Effects of Spergularia marina Griseb Powder in Rats Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Spergularia marina Griseb Extracts on Proliferation and Differentiation of 3T3-L1 Cells and Pig Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전기투석시스템을 활용한 염생식물 칠면초(Suaeda japonica) 추출물의 염분 표준화에 따른 주요 성분 및 생리활성 비교 연구
한국수산과학회지
2016 .04
Protective Effect of Suaeda japonica on Pancreatic β-Cell in db/db Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison study on components and biological activities of Suaeda japonica desalted by electro-dialysis system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Nutrition facts and radical savenging, anti-Inflammatory Effects of Spergularia marina Griseb by prethanol solvent extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Effect of Tetragonia tetragonioides on Growth Environment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
나문재속(Suaeda) 4종 종자의 형태적 특성 및 발아조건
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation from Tetragonia tetragonioides Extracts and Tetragonia tetragonioides Extracts Fermented by Diverse Microbe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내산 시판 멸치(Engraulis japonicas) 액젓의 품질평가
한국수산과학회지
2018 .12
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
0