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A Study of the Bioactivity Properties of Peanut Shell Extracts using Various Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparative response of functional compounds and physiological activities in peanut shell treated with atmospheric pressure plasma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of peanut shell extract supplementation on the growth performance, carcass characteristics and meat quality of broilers
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
볶음 및 발아처리한 땅콩분말의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Evaluation of peanut sprout for the anti-inflammatory and whitening effects during germination period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Establishment of extraction conditions for the optimization of Lavender extract using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
땅콩 속껍질 에탄올 추출물의 알파-글루코시데이즈 억제활성
한국약용작물학회지
2020 .02
Lipid-Lowering and Anti-Obesity Properties of Resveratrol-Enriched Peanut Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-obesity Effect of Centella asiatica Hot-Water Extract in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Simultaneous extraction of proteins and carbohydrates, including phenolics, antioxidants, and macamide B from Peruvian maca (Lepidium meyenii Walp.)
Food Science and Preservation
2021 .12
Optimization of Extraction Conditions for Ethanol Extract of Citrus Peels Using Response Surface Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
콩 및 땅콩 단백질 혼합비율에 따른 이화학적 특성
산업식품공학
2023 .02
추출 용매에 따른 개똥쑥 차 추출물의 페놀 성분과 항산화 활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Multi-response Optimization for Unfertilized Corn Silk Extraction Against Phytochemical Contents and Bio-activities
산업식품공학
2017 .01
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
에탄올 농도에 따른 벌개미취 추출물의 페놀성분 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Whitening Effect of Green Tea Seed Shell Ethanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Antioxidant from Peony Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
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