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Smart Food Technology-Based Product Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Validation of Newly Developed Care Food in Older Adults with Swallowing Difficulty
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies for Research and Development of Food for the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality evaluation of agricultural products mainly used in processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
고령자의 선호 식재 및 고령친화식품의 인지, 경험에 대한 분석
한국식품영양학회지
2016 .12
Technology and Market for Medi-Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Care food-Market demand, trend and outlook in the U.S. (diabetes care foods)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Research Approaches for Food Industry and Technology Transfer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sustainable Agriculture and Food for Human Health and the Planet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식품자원의 활용가치 향상을 위한 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
Examples of applying new technologies in the field of food and nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
3D 프린팅 기술과 미래식품산업의 응용
식품과학과 산업
2016 .12
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
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