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Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
카자흐스탄의 감자산업 동향과 전망
한국국제농업개발학회지
2018 .01
Potato Chips Processed from Different Potato (Solanum tuberosum L.) Cultivars Relating to the Water absorption and Pasting Viscosity of the Tubers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Evaluation of disease resistance of 12 domestic potato varieties against common scab and late blight at five major organic potato cultivation areas in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
휴면기간이 짧고 숙기가 빠른 2기작 감자 신품종 ‘새봉’
한국육종학회지
2021 .12
Cooking Methods Alter Bioaccessibility of the Bioactive Compounds in Purple Potato (Solanum tuberosum L. var. Bora Valley)
농업생명환경연구
2020 .01
Sequential sampling method for monitoring potato tuber moths (Phthorimaea operculella) in potato fields
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Developing N₂O Emission Factor in Potato Field for Quantify N₂O Emission of Agricultural Field in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Novel High-Moisture Meat Analog Based on Potato Protein and Evaluation of the Impact of Potato and Soy Protein Interactions on Quality Attributes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Cellulase 계열 효소를 이용한 감자의 전분 추출 효율 증진
산업식품공학
2016 .01
생리장해에 강하며 건물 함량이 높고 맛이 좋은 감자 ‘다미’
한국육종학회지
2019 .01
국산 신품종 감자의 이화학적, 구조적 및 유변학적 특성
한국식품영양과학회지
2017 .05
몽골의 감자산업 현황과 전망
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Effect of Soaking Seeds in the Bacillus velezensis GH1-13 Solution and Foliar Spray of Chlorella vulgaris on the Seed Potatoes Production
한국토양비료학회지
2021 .11
Nutritional Composition of Korean New Bred-Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics according to storage period by potato packaging material type
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiological Age of Seed Potatoes Impact Early Maturation of Plants and Tubers
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
휴면기간이 짧고 맛이 좋은 2기작감자 신품종 ‘금선’
한국육종학회지
2020 .01
Bacillus subtilis를 이용한 발효 감자 칩의 감자 품종에 따른 아크릴아마이드 저감화 비교
한국식품영양과학회지
2017 .06
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