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Assessment of Characteristics and Functional Properties of Lactobacillus Species Isolated from Kimchi for Dairy Use
한국축산식품학회지
2015 .01
토종닭 종계 9개 조합의 체중 및 산란능력 비교 연구
한국가금학회지
2021 .12
토양으로부터 분리한 Bacillus agaradhaerens DK-2386 균주의Xylanase의 생산
산업식품공학
2015 .01
Characteristics of Sugar Extract of Medicinal Plants Fermented with Lactobacillus plantarum DK119
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Characteristics of useful strains isolated from soil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발효 균주 탐색을 위한 목장 주변 토양에서 분리한 내염성 미생물의 다양성 및 효소 생산능 분석
산업식품공학
2020 .01
제주도 항구 인근 토양으로부터 호기성 호염성 세균의 분리 및 특성 분석
산업식품공학
2022 .08
사일리지용 옥수수 수입적응성 인증 품종의 평창지역 생산성 비교 연구
한국초지조사료학회지
2017 .01
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Comparative effects of proteases on performance, carcass traits and gut structure of broilers fed diets reduced in protein and amino acids
한국축산학회지
2024 .05
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
인삼모잘록병원균에 항균활성을 갖는 Bacillus 균의 분리 및 특성조사
농약과학회지
2016 .12
Poly-γ-Glutamic Acid 고생성 Bacillus spp. 균주의 분리 및 발효특성
한국식품영양과학회지
2017 .09
한국전통식품 김치로부터 분리한 유산균주의 항산화 활성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Lactobacillus plantarum DK119로 발효한 약용식물 당침액의 특성
한국식품과학회지
2018 .04
Bacillus thuringiensis 균주와 Tannic acid 및 중장 Proteases의 상호작용
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Bacillus amyloliquefaciens로부터 생산된 protease 특성 및 α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2015 .10
Effects of different levels of crude protein and protease on nitrogen utilization, nutrient digestibility, and growth performance in growing pigs
한국축산학회지
2020 .01
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