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The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Evaluation of Radish Heat-tolerance and Selection of Elite Line Through the Cultivation of Open Field and Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Selection of Heat Tolerance Elite Lines from Various Radish Lines and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Toward to Comparative Analysis of Plant Stress-responsive Co-expression Network Using RNA-seq in Capsicum annuum L.
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Expression of Heat Shock Proteins by Heat Stress in Soybean
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Selection of the Northeast Asian Radish Varieties for the Development of the Cost-cutting and Efficient Marker Assisted Backcrossing System
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Stress and fatigue analysis of major components under dynamic loads for a four-row tractor-mounted radish collector
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Effect of Raphanus sativus L. by Suppressing the Production of Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
개화시기가 상이한 두 개의 무 계통간 개화유전자 서열변이 분석
한국육종학회지
2017 .01
제주 월동무 크기 및 분자량에 따른 분획물의 감각 특성
한국식품영양과학회지
2021 .01
Theoretical analysis of power requirement of a four-row tractor-mounted radish collector
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Changes in Growth and Functional Substances of Radish Sprouts according to H₂O₂ Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
제주도산 월동무 무즙블럭의 가공적성 연구
한국식품영양과학회지
2025 .03
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