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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Characterization of volatile aroma compounds of 8 commercially-available garlic powder products in Korea using Purge and Trap followed by Gas Chromatography-Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characterization of Aroma Profiles of Commercially-Available Garlic Powder Products in UK
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Correlating Volatile Aroma Compounds Identified in Traditional Doenjang Produced in Gyeonggi Region to it Sensory Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고온반응기로 제조한 구운 불고기 반응향의 향미특성
한국식품과학회지
2015 .04
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Sensory Lexicon for Commercially-Available Garlic Powder in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Sensory and Volatile Aroma Characteristics of Traditional Doenjang Produced with Meju from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Regional variations in the volatile and sensory aroma profile of doenjang fermented in different region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Aroma Active Compounds of Bulgogi Flavor is Produced by Continuous Reaction Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
노지와 시설 재배 달래의 특징적인 향기 성분 비교
한국식품과학회지
2022 .04
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건조방법에 따른 유자 분말 및 이를 함유한 발포정의 품질특성 및 기능성 분석
한국식품영양학회지
2024 .06
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Volatile Compounds in Garlic by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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