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Optimization of process parameters for low-moisture meat analog produced by isolated mung bean protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of high-moisture meat analog production with the addition of isolated mung bean protein using response surface methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of the addition of isolated mung bean protein on the physicochemical characteristics of low-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of pH-shifting on the Structural and Water-immobilizng Properties of Mung Bean Protein Isolates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical and Rheological Properties of Agglomerated Milk Protein Isolate with Carboxymethyl Cellulose as a Binder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Effect of Transglutaminase Treatment on Rheological and Gelation Properties of Mung Bean Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
카르복시메틸 셀룰로오스 하이드로겔이 토양 수분 보유력에 미치는 영향
펄프·종이기술
2023 .02
Bacillus spp. 처리에 의한 Carboxymethyl Cellulose의 환원당 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Thermal Gelation of Vicilin and Legumin Globulins Isolated from Mung Bean and Red Bean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Calcium Carboxymethyl Cellulose and Sodium Carboxymethyl Starch in Food and Health Function Food Using Liquid Chromatography Equipped with Refractive Index Detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Amino Acid Composition and Functional Properties of Protein Concentrate from Mung Bean (Vigna radiata)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
핵자기공명분석을 이용한 카르복시메틸화 셀룰로오스 치환기 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
셀룰로오스 기반 하이드로겔의 제조 및 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Stress Development of Calcium Carbonate and Latex Suspensions Containing Cellulose Nanofibril and Carboxymethyl Cellulose during Drying
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
핵자기공명분광분석을 이용한 카르복시메틸화 셀룰로오스 치환도 측정
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
카르복시메틸 셀룰로오스 기반 고흡수성 하이드로겔 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
Effects of Origin and Seed Weight on the Levels of Health-Promoting Metabolites in Mung Beans (Vigna radiate L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
카르복시메틸 셀룰로오스 기반 전기방사 섬유 제조 및 특성 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
Microfluidic Channel 속도비가 Carboxymethyl Cellulose 마이크로 비즈 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
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