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Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
종자친과 화분친을 달리한 옥수수의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2021 .08
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Characteristics of Maize Roots under Subsurface Drip Irrigation through Various Oxygen Treatment
한국토양비료학회지
2023 .02
강일옥 옥수수의 영양성분, 카로티노이드 함량분석 및 생리활성 평가
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Quantitative Analysis of Carotenoid Content in Different Types of Marine Algae (2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative analysis between genotype and environmental factors on tocopherol contents in Korean maize
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
SSR 분자마커를 이용한 색소 및 비색소옥수수 핵심집단의 유전분석
한국육종학회지
2015 .01
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effects of Green Manure-Maize Rotation on Phosphorus Uptake of Crop and Decrease in Phosphorus Accumulation in Organic Upland Soil
한국토양비료학회지
2020 .08
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Comparison of carotenoid content in five types of seeds and eight types of green vegetables depending on cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effects of Different Fertilizer Application on Nitrogen Balance in Maize Upland Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
수분함량을 달리하여 제조한 볶음 옥수수차의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .12
핵심집단 육성을 위한 옥수수 계통의 형태적 특성 연구
한국육종학회지
2016 .01
A Study on the Relationship of Fat Content in Human Milk on Carotenoid Content in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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