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Postbiotics derived from citrus pomace extract and kefir lactic acid bacteria ameliorated palmitate-induced atrophy of C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Postbiotic Effect of Kefir-derived Novel Lactic Acid Bacteria to Prevent High-fat (HF)-induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Change of intestinal microbiota by kefir prevents obesity and hepatic steatosis in high-fat diet-fed mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Garlic bioconverted by Bacillus subtilis stimulates the intestinal immune system and modulates gut microbiota composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Obesity Effect of Lactic Acid Bacteria from Korean Blue Zone
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Effects and Antimicrobial Activity of Kefir (Grains)
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
감귤박 기반 토양피복재 제조 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Bioconversion of coffee extract via lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antihypertensive Effect of Bioconverted Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
감귤박 활용 기능성 원예용 토양 피복재 제조 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .10
Evaluation of Intestinal Function Improvement Based on Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
감귤박 기반 성형체의 열처리조건에 따른 특성변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
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