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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
금 나노입자를 처리한 홍삼의 산화스트레스 완화 및 PC-12 신경세포 보호
한국식품과학회지
2017 .04
치아시드 분말을 첨가한 설기떡의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .01
Polygonum cuspidatum Root Extract Inhibiting Simultaneously Acetylcholinesterase and Butyrylcholinesterease Activities
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Isolation of Bacillus altitudinis 5-DSW with Protease Activity from Deep-Sea Mineral Water and Preparation of Functional Active Peptide Fractions from Chia Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 및 미얀마에서 재배된 삼채뿌리의 항산화, α-Glucosidase 저해 및 Acetylcholinesterase 저해 활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Functional Bioactivities of Soluble Seed Proteins from Two Leguminous Seeds
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preparation of house cricket peptide by enzymatic hydrolysis and development of herbal peptide drink
Food Science and Preservation
2024 .12
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Fermentation of Horseradish Extract with Bacillus sp. and Lactic Acid Bacteria (LAB) Results in Enhanced Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
넙치(Paralichthys olivaceus) 알로부터 Serine Protease Inhibitors의 분획 특성
한국수산과학회지
2015 .04
Characterization of Novel Acetylcholinesterase Inhibitor from Natural Korean Traditional Plant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Effects of different levels of crude protein and protease on nitrogen utilization, nutrient digestibility, and growth performance in growing pigs
한국축산학회지
2020 .01
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of pH, heat, and intestinal protease treatments on antioxidant activity of antioxidant peptides derived from protein hydrolysate of perilla seed meal
Food Science and Preservation
2021 .08
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