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Analysis of Makgeolli characteristics according to fermentation period by yeast strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국 고구마 품종을 발효하여 만든 막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
보리와 밀 혼합막걸리의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Isolation, Identification and Fermentative Characteristics of High Ethanol Producing Yeasts Isolated from Makgeolli, Korean Traditional Rice Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Nutritional Characteristics and Biological Activity of Makgeolli added Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimal production of distilled spirits using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Quality Characteristics of Mixed Makgeolli with Barley and Wheat by Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Consumer acceptance according to the just-about-right (JAR) scales of commercial Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
효모 첨가 유무에 따른 막걸리의 발효 중 미생물 군집 및 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2020 .10
In vitro Digestibility Assessment of Enzyme Food from Makgeolli By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
종양이식 모델 쥐에서 동결건조 시판 막걸리가 종양성장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
Biogenic Amines Content and Physiological Activities of Makgeolli According to Fermented Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Makgeolli By-product supplementation on Lipid Profiles and Lipid Peroxidation in Rats with Loperamide-Induced Constipation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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