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Development of Snack Targeted to Seniors: BCAA Enrichment with Wheat Bran Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rice bran fermentation by lactic acid bacteria to enhance antioxidant activities and increase the ferulic acid, ρ-coumaric acid, and γ-oryzanol content
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Manufacture of fermented Allium hookeri using fermented blueberry produced lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation of lactic acid bacteria fermented soybean Bellflower
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효소와 유산균 전처리 밀싹분말의 이화학적 성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Investigation of Purchasing Behavior of Lactic Acid Bacteria Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Possibilities for product development using branched-chain amino acid enhanced material through solid-state fermentation of wheat bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Ginsenosides in fermented Red Ginseng added various Lactic acid bacteria Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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