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Chilling Injury of Harvested Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Is Affected by the Crosstalk of Jasmonate and Salicylate
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Investigation of Hormones and ABA Signaling Factors Involved in Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
DNA-free Genome Editing in Capsicum annuum (Hot Pepper)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Optimization of Protoplast Regeneration in the Pepper (Capsicum annuum L.) Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
내서성 수준에 따른 고추(Capsicum annuum L.) 두 계통의 장기 고온 스트레스 조건에 대한 반응 시뮬레이션
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Candidate Genes Controlling α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Improving Yield Gap of Sweet Pepper (Capsicum annuum) between The Netherlands and Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Heat stress and dietary Capsicum annuum (hot pepper) supplementation of poultry diets
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Effect of Planting Distance of One Stem Training Method Cultivation on Growth and Yield of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Diurnal Variation Characteristics of Transpiration in Red Pepper(Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Mechanism of Chilling-induced Seed Browning in Stored Pepper Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Validation Test of SNP Markers Associated with Bacterial Wilt Resistance in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
A Novel Locus Controlling Pungency of Pepper (Capsicum annuum) Identified by Genetic Mapping
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification of CaAN3 as a Fruit-specific Regulator of Anthocyanin Biosynthesis in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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