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청주지역 대학생의 에너지 음료에 대한 인식과 섭취 실태 및 섭취 관련 요인
대한지역사회영양학회지
2018 .02
Beverage consumption among Korean adolescents : data from 2016 Korea Youth Risk Behavior Survey
Nutrition Research and Practice
2019 .02
Beverage consumption among Korean adolescents : data from 2016 Korea Youth Risk Behavior Survey
Nutrition Research and Practice
2019 .02
항만하역 근로자의 음주동기와 음주문화 및 음주거절 자기효능감이 직무손실에 미치는 영향
Journal of The Korean Data Analysis Society
2016 .12
광주지역 일부 대학생에서 에너지음료 섭취 실태 및 섭취 관련 제요인 특성 비교
대한지역사회영양학회지
2018 .08
탄산음료와 탄산수의 대체관계에 영향을 미치는 식품선택요인 연구
대한지역사회영양학회지
2019 .08
Simultaneous Quantification of 13 Ginsenosides by LC-MS/MS and its Application in Diverse Ginseng Extracts
Mass Spectrometry Letters
2018 .06
천연 탄산음료 제품의 소비자 이용 실태 및 인식도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2016 .01
Protective effects of blueberry drink on cognitive impairment induced by chronic mild stress in adult rats
Nutrition Research and Practice
2017 .02
Protective effects of blueberry drink on cognitive impairment induced by chronic mild stress in adult rats
Nutrition Research and Practice
2017 .02
대학생들의 에너지음료에 대한 인식 및 지식이 섭취행태에미치는 영향
Korean Journal of Health Promotion
2015 .01
대학생의 식생활 라이프스타일에 따른 음료 섭취 실태 분석
동아시아식생활학회지
2015 .04
An Exploratory Research of Consumers’ Perception on the Instant Drinking Porridge
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
사회심리학적인 요인들, 흡연습관, 운동습관이 음주운전 의도에 미치는 영향
한국데이터정보과학회지
2015 .02
Antioxidant Effects of Raw Ginseng, Soft Red Ginseng, and Red Ginseng Sap
생명과학회지
2020 .09
Effect of Pre-meal Water Consumption on Energy Intake and Satiety in Non-obese young Adults
Clinical Nutrition Research
2018 .01
인삼, 홍삼, 연질 홍삼의 온도처리에 따른 페놀, 플라보노이드 및 총 다당류 함량
생명과학회지
2023 .07
Heavy Metal in Drinking Water Influences Gut Microbiota Promoting Metabolic Syndrome
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Students’ dietary habits, food service satisfaction, and attitude toward school meals enhance meal consumption in school food service
Nutrition Research and Practice
2019 .12
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Nutrition Research and Practice
2019 .12
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